Маги е новият музикален идол на България и Македония

Търновката пребори македонеца Боян Стойков с преднина от едва 9%
9 юни 2009 08:37,
274
Маги е новият музикален идол на България и Македония
Снимка: Булфото

„Не е имало такова изпълнение и такава певица в трите сезона на Мюзик Айдъл“.

Това каза Дони след първото изпълнение на Магдалена Джанаварова, която спечели първото място, по време на финала на Мюзик Айдъл 3.

Това е и мнението на голяма част от зрителите на шоуто още първия път, когато чуха гласа й.

И сякаш състезанието приключи още тогава. То от самото начало се разбра, че качеството на това издание на състезанието ще е кът.

Качество, що се отнася до шоуто, защото това беше най-слабото издание на предаването, но с най-силните гласове.

Още на старта заради прищявката на фолк певицата Мария отпадна такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Вместо нея, да продължи бе пуснат Пламен, който логично напусна състезанието още при следващото гласуване.

Мюзик Айдъл 3 протече под сянката на трагичната история на Виктория Димитрова.

Момичето твърди, че е загубило зрението си вследствие на побой от бившия си приятел Димитър Симеонов, който е бил барабанист в групата „Сленг“.

Всички изключително много съчувствахме на Вики.

В крайна сметка тя напусна състезанието по свое желание заради създалото се мнение, че за нея се гласува не заради способностите й на певица, а заради личната й трагедия.

Досега не бяхме виждали използването на човешка драма за целите на едно предаване.

Всичко обаче вече е в миналото, новият Мюзик Айдъл на България вече е излъчен, макар и някак без нужната емоция.

Може би обстановката бе охладена от появата на Генерала, който не стана ясно в ролята си на какъв връчи знака на София на победителката и обяви, че ще финансира първия клип на Маги.

Това беше Мюзик Айдъл 3 и за да не изглеждаме черногледи, можем с чиста съвест да кажем, че в него имаше две прекрасни неща: гласът на Маги и присъствието на водещата Саня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бях за Боян и пусках СМС-и за него! Жалко, че не спечели, но все пак нека отдадем заслуженото и на Маги! Много добро представяне!
32
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 14 години
От четиримата финалисти тая Магдалена беше най-невзрачна, за мен Боян е истинският победител, поне една класа над останалите
31
0
 
2
 
! Отговори
Помориец преди 14 години
Сменете си подзаглавието. Цялото. Разликата е огромна, ако това бяха парламентарни или евроизбори разликата е катастрофална просто. 19,3%. Вотът сигурно е манипулиран, първо водеше Боян, после изведнъж Маги го смачка. Искам най-после някой да извади данните за АБСОЛЮТНИЯ брой SMS-и на такива финали. Да видя аз колко печелят от мене и от вас. И да има брояч долу.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пишете с български букви бе деца или се срамувате от българската азбука
29
0
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 14 години
Безсмислено да се правят забележки към Маги,напълно си заслужава победата,иначе всички айдъли бяха супер талантливи и конкурентни. Тя е млада а живота пред нея,ще се развива като талант още повече,трябва да сме горди че в България има изключително много таланти при младото поколение. Браво Маги, пожелавам ти много късмет и щастие по твоя път на живота!
28
0
 
2
 
! Отговори
mersi преди 14 години
колко ли свирчици е изсвирила за да стане първа. Ей хора осъзнайте се, че македонците този път са на първо място, но тъй като се случва в България нямяше как да е друг на първо място място. Всичко е манипулация и всички знаем това.
27
0
 
2
 
! Отговори
DoktorDoktor преди 14 години
Тая я лансират още от самото начало. Още от изпълнението й по ***, когато трябваше да си тръгне, изгонена от вота на публиката, но бе върната от журито. Не е пяла във войната на гласовете нито веднъж и е певицата, която има най-малко изяви на сцената на МюзикАйдъл. През цялото време я хвалиха, дори и когато песните и звучаха грубо и недодялано, подобно на Нора от предишното издание. Публиката харесваше Преслава. Не случайно цялата зала скандира именно името ПРЕСЛАВА и това на Боян.
26
0
 
2
 
! Отговори
Tanya преди 14 години
Isob6to ne sum skarana da ti kaja- 59.7-40.3 pravi 4isto i prosto 19.4%!!!!!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
Хахо преди 14 години
Възможно най тъпия сценарий на скапаните опосуми.От самото начало беше ясно,че на финала ще има еди представител на БГ и Македония. Македонец да спечели,просто няма как да стане.Трябваше да се изцедят до край тези които гласуват от Македония.Друг е въпроса дали Маги бе по добра от Русина и Преслава?!Едвали.Тя бе най безличната от всички....:(
24
0
 
2
 
! Отговори
до 22 преди 14 години
абе май и ти си скарана с математиката. 19,3%, а не 19,4%...
23
0
 
2
 
! Отговори
Gosho преди 14 години
дори в Македония хората са достатъчно умни за да именуват "формата" музичкий идол. Само тука нашите близогъзници пак се омазаха с "Мюзик Айдъл".... просто пародия на държава. Вчера чухте ли "шегата" по сценарий, че Турция е вкарала 3 евро депутати чрез България?Кой *** измисля подобни "шеги"?А изпълнението на Етиен Леви? Някакви еврейски песнопойки- аз лични ги намерих за най-малкото неуместни..... ?!?!?!Победителката- много съмнителна победа.Боян е доста по-добър, Преслава също....
22
0
 
2
 
! Отговори
Tanya преди 14 години
Taka! Ne 4e e jizneno vajno, no si li4i, 4e ekipa na dnes.bg e dosta skaran s matematikata(za glavnata redaktorka ve4e znaem)! Kak e vuzmojno Magi da ima 59.7% i razlikata mejdu neq i Boyan da e 9%???! Razlikata e 19.4% ako trabva da budem suvsem to4ni! Dosta po-golqma razlika ot obqvenata(kato edva):) Aide malko pove4e misul:)
21
0
 
2
 
! Отговори
горе на черешата преди 14 години
когато чуваш гласа на том джоунс ,а виждаш боян значи нещо не е наред май, а?
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
очаквам да се излее страшна помия в коментарите ви затова само ще кажа че наистина много талантливи айдъли боян залужаваше също победата а маги си е уникална все пак логичното се случи България победи което мсиял беше редно щом те си гласуват за техния айфъл защо ние а не галсуваме за нашия
19
0
 
2
 
! Отговори
до номер 1 преди 14 години
Абе, Лили Иванова, тази избягала мумия от египет защо я споменаваш. Нека си стои в музея и да си се гушка с Амон Ра! Простачка!
18
0
 
2
 
! Отговори
тодор преди 14 години
Незнам защо тия журналисти не могат да смятат! Не са ли учили математика? 59,7% за Маги срещу 40,3% за македонеца не прави 9% разлика, а близо 20% !!! Някой май трябва да го върнем във втори клас!
17
0
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 14 години
Страшно много се зарадвах снощи на победата на Маги,изключително талантливо момиче да бъдем по честни всички,момичето е със много силен глас,талант и красива естествено,плюс това няма да бъде чалга певица. Тя е истински талант на България. Поздрави на родители за чудесна дъщеря.
16
0
 
2
 
! Отговори
чуден сън заспал преди 14 години
който и да беше станал заслужава.победителите не ги съдят.
15
0
 
2
 
! Отговори
Preslava преди 14 години
Никой ли не разбра че вота е манипулиран???
14
0
 
2
 
! Отговори
Дядо поп преди 14 години
искам се оженя за русинчиту...!